KamaSutrA

Gepubliceerd op 27 september 2022 om 14:23

Vanavond draag ik een strak, lakleren topje met bijpassend broekje. Zwarte hoge laarzen, geveterd en voorzien van gespen tot ver boven mijn knie. Ik voel me stout en stiekem super sexy tegelijk.

We staan in de rij voor een kluisje, als ik word aangesproken door een knappe brunette in een zwart cocktailjurkje. ‘Mag ik even voelen wat voor stofje je draagt...’
Nog voor dat ik antwoord kan geven op haar vraag, glijdt haar slanke hand via mijn heup richting mijn bil en langs mijn taille naar de zijkant van mijn borst. Een klein beetje van mijn stuk gebracht zet ik voorzichtig een pas naar achteren wat zij blijkbaar ziet als een uitnodiging om mijn met lak beklede huid nogmaals te strelen.
‘Als je je zo kleed lieverd, dan vraag je er om…’

Haar woorden liegen er niet om. En ergens heeft ze misschien gelijk. Tot op zekere hoogte dan.

Vanavond wil ik gezien worden. Gezien worden op een Beurs waar het draait om lust en genot. Een plek waar seks geen taboe is, maar iets is om voor in de rij te staan. Seks, om openlijk over te fantaseren. En in mijn geval, een plek waar ik vooral wil pronken en de liefde wil verleiden.

‘Moet ik de vrouwen nu óók al bij je weg slaan?’ Tim knijpt plagend in mijn bil, wetende dat ik die aanraking alleen van hem kan waarderen. We hebben eindelijk een kluisje kunnen bemachtigen en we zijn klaar voor het avontuur. Ons avontuur.

Met talloze hitsige vlindertjes in mijn buik, loop ik verlekkerd rond. Echt waar, ik kijk mijn ogen uit! Alles hier ademt seks. De kraampjes, de shows en ook zeker de mensen om ons heen. Wat een prachtig volk!

Het zou maar zo je buurman kunnen zijn. De vrouw die iedere zaterdagmiddag met de hond voorbij loopt of de opa van je allerbeste vriendin. Stelletjes, vriendengroepen. Jong en oud. Zelfs mensen op een eerste date of de wat stoffige relaties die wat meer jeux kunnen gebruiken. De een loopt er nog pikanter bij dan de ander, maar ook in spijkerbroek ben je onderdeel van deze natte droom. Met zijn allen in de rij om heel even ongegeneerd porno te kunnen kijken. Op groot scherm of live in het ‘sensual theater.’ Heerlijk! Ik hou er van.

Uren dwalen we rond, vozen we in een hoekje en is mijn onderarm aan het eind van de avond beklad met stempels. Stempels van toegang en stempels om terug te keren.
Totdat… het rustiger wordt, maar ieder mens er één teveel is. De avond is ten einde. Ik voel het, ik ben er klaar mee. Ik besluit niet langer meer op te willen gaan in de dampende menigte. Ik wil de rest van de nacht onderdeel zijn. Onderdeel zijn van jou.

Alleen van jou.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb