Dan zou het proeven naar vanavond

Gepubliceerd op 10 juli 2020 om 23:39

Het warme water houdt me vast. De zachte druppeltjes verkennen mijn lichaam. Een diepe zucht ontsnapt. Vanavond gaat het gebeuren. 7 juli. Een speciaal moment. Een bijzondere avond. Zes maanden terug.

Ik duw de kraan uit en ik gris de groene handdoek van het haakje. Verstopt in de zoete geur van wasverzachter, denk ik terug aan die allereerste dinsdag in januari.

Terwijl ik een dot mascara aanbreng op mijn wimpers, kleuren mijn wangen blozend roze. Zonder dat ik het door heb, druppelt mijn haar zachtjes op mijn borsten neer. Plotseling, heel bewust van jouw stevige handen op mijn blote billen.
Je staat achter me en je kijkt naar ons. Ons spiegelbeeld. Samen.

'Heb je er zin in, queenie?' fluister je in mijn nek. Mijn glimlach verklapt het antwoord en zachtjes bijt je in mijn linkerschouder.

Zwarte lingerie en een panty. Het kanten jurkje met een lage rug. Mijn haar in een nonchalante vlecht en natuurlijk mijn favoriete parfum.

Vanavond neem je me mee uit. Onze allereerste date. Precies een half jaar na mijn briljante verkooppraatje aan de deur.
Ik stap naast je in de auto en je hand rust op mijn bovenbeen. Stiekem afglijdend naar boven, als ik je ondeugend aankijk. Je ogen glinsteren en ik weet dat je wil dat deze avond van ons is. Ik knijp in je hand en je drukt vlug een kusje op mijn wang.

Eenmaal binnen worden onze jassen aangenomen. Je pakt mijn hand en samen wandelen we naar ons plekje achterin. Luxe, liefde en ongelooflijk lekker eten. Twaalf gangen lang.

Als verliefdheid een smaak zou hebben, dan zou het proeven naar vanavond. Als 'houden van' een liedje zou zijn, dan zong ik het voor jou. Maar ook als liefde tijd nodig heeft, wees dan niet bang en geef het haar.

Rond middernacht laten we deze heerlijke avond achter ons. In de auto naast elkaar. Stil en vol verlangen.
'Ik ga met je mee naar huis,' zeg ik met een hese stem.
Je kijkt me aan. Je glundert en zegt...
“Jij durft, op een eerste date".


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb