Dan teken ik met liefde

Vanavond wil ik van je houden. Je vasthouden en overladen met verlangen. Ik wil je met slaapkamerogen aankijken, maar nog lang niet naar bed. Vanavond mag overgaan in de nacht. Zo lang de ochtend maar verstopt blijft.

We zitten op de rand van het zwembad. Bungelend met onze benen in het water. Een zwoele zomeravond in augustus.

'Geniet je een beetje, queenie?'
Terwijl ik je ondeugend aan kijk, neem ik nog een slok van mijn rode wijn.

'Ik zit midden in Toscane. Met de liefde verdwaald op een berg. Onbeperkt toegang tot kusjes en lekker eten. Niemand die ons ziet. Is het heel verwend als ik zeg dat ik nooit meer anders wil?'

'Nee hoor. Zo lang het maar met mij is.'
Je bijt me zachtjes in mijn schouder. Je staat op en loopt naar de keuken. Je voeten laten kringen achter in het water en ik laat mijn gedachtes erop balanceren.

De vakantie is door midden. Onze allereerste vakantie samen. De vakantie die alle voorgaande vakanties vrolijk voorbij huppelt. Dagen met zon. Gezelligheid en leuke uitstapjes. Zoenen op een luchtbedje. Flirten in een veel te grote supermarkt. De avonden maken het af.
Eindeloze gesprekken. Over het verleden. Het leven en onze dromen. Maar ook over seks, blunders en gevoelens. De vrijheid waarmee we verbonden zijn is verslavend.

'Hey Willy.'
Ik schiet in de lach als ik je hoor praten tegen onze sprinkhaan. Iedere avond een nieuw vriendje. Nauwelijks te onderscheiden van zijn broertjes en zusjes. Handtam en een vast gezelschap aan onze tafel met lekkere hapjes.

Met een grote glimlach op mijn gezicht trek ik mijn voeten terug uit het koele zwembadwater. Wandelend naar je toe. Ik kijk naar de hemel boven me.
Geloven doe ik niet. Maar dankbaar ben ik wel.

Met mijn ogen dicht bedank ik de honderden sterren in de lucht. De maan en al het leven daar tussen. Want Gód, wat hou ik van deze man.

Als deze vakantie een voorproefje is van een leven samen met jou, dan teken ik met liefde in je hart. Met roodgelakte nagels en een kriebel in mijn buik.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb